Associació de Collbató per a la Solidaritat, 13è aniversari

Organització No Governamental per al Desenvolupament amb el número de registre 583 de la Generalitat de Catalunya

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Activitats Activitats durant l'any 2012 Conferencia Internacional de Txernòbil 2012

Conferencia Internacional de Txernòbil 2012

Correu electrònic Imprimeix PDF
Grupo de trabajo en BerlinGrupos de Trabajos en BerlinL'Associació de Collbató per a la Solidaritat va ser invitada juntament amb altres associacions d'Espanya (Federació Espanyola FEDASIB) a la Conferencia Internacional de Txernòbil 2012 que és va cel.lebrar del 19 al 21 d'octubre passat a Berlin i organtizada per l'entitat alemanya IBB.
Van participar ambaixadors de Bielorússia i Ucraïna i representats de l'administració i d'ONG d'Alemanya, Bielorússia, Holanda, Regne Unit, França, Rússia, Ucraïna entre altres països europeus.
Grupo de Trabajo en  BerlinEl poble de Collbató va estar present durant la inauguració de les Conferencia per l'èxit de participació de la xerrada de liquidadors de Txernòbil i Fukushima cel.lebrada el passat mes d'abril i per la commemoració amb les enceses de les espelmes pel record del 25 aniversari de Txernòbil.
El representat de l'Associació de Collbató per la Solidaritat va exposar dintre del grup de treball de la Conferencia "Projectes Socials" la tasca de l'acollida de nens i nenes de Txernòbil i les seves conseqüències amb el fil conductor de les imatges de l'exposició fotogràfica del desè aniversari de l'entitat collbatonina. Entre altres es van exposar els seus projectes la creu roja i representats del govern bielorús.
 

Qui està en línia?

Tenim 62 visitants en línia

Associació de Collbató per a la Solidaritat G-62994942
Passeig de la Fumada, 8 08293 Collbató (Barcelona)