Associació de Collbató per a la Solidaritat, 13è aniversari

Organització No Governamental per al Desenvolupament amb el número de registre 583 de la Generalitat de Catalunya

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home

Resum d'aquest any 2013

Correu electrònic Imprimeix PDF

Benvolgut amic/amiga,

En nom de totes les persones a la que arriba la tasca de l’Associació de Collbató per la Solidaritat, et fem arribar el més sincer agraïment per la teva inestimable col·laboració i ajuda en aquests temps tant difícils.

Un any més l'Associació de Collbató per a la Solidaritat ha organitzat l'estada a Collbató i pobles veïns, de nens i nenes de Bielorússia afectats per l'explosió de la central nuclear de Txernòbil.

Els menors acollits viuen en territoris molt afectats per la radiació de Txernòbil i pertanyen a famílies desestructurades amb problemes soci-econòmics.

Amb l'acolliment, es compleix la finalitat social de millorar la qualitat de vida d'uns nens que, per la forma de vida i el lloc d'on provenen, estan sotmesos a un altíssim risc de patir, en el futur, malalties incurables.

Aquesta estada al nostre país, no només representa una prevenció, diagnòstic i tractament de la seva salut física, sinó que també constitueix aquest equivalent per a la seva salut afectiva, emocional, relacional i social. En les condicions que viuen aquests menors, en el seu país no tenen cap seguiment mèdic i, en molts casos, tenen manca d'afecte.

Aquest anys hem inaugurat el Local Solidari a Collbató cedit per la Fundació Rogent i situat al Carrer Amadeu Vives 11. Està a disposició per aquelles persones que puguin necessitar roba, joguines, llibres o aliments. De la mateixa manera, també poden fer les seves aportacions aquells que vulguin oferir aquests i d’altres objectes. També ens serveix per a repartir roba entre les famílies dels menors acollits.

El finançament dels nostres projectes es fa amb les aportacions dels socis, empreses col·laboradores i subvencions.

Des de l’Associació portem a terme diferents actuacions per tal de recollir diners i nous socis. Hem assistit a la Fira d’Entitats de Collbató, a la Fira de Nadal de Collbató, Carnestoltes de Collbató i hem organitzat un Cap de Setmana Solidari. També hem col·laborat amb la Fundació Banc d’Aliments en la Campanya el Gran Recapte, la Cursa Solidaria Collbatonina (Club d’Atletisme de Collbató), hem participat a la Caminada de 4000 Peus (Club Excursionista de Collbató) i el Concert Solidari que va organtizar l’AMPA de l’Escola de Música d’Esparreguera a favor de la nostra ONG, entre altres activitats. Dos liquidadores de Txernòbil ens van visitar el passat abril i vàrem organitzar dues xerrades, a la Fira de la Terra a Barcelona i al Casinet de Collbató. Aquest acte es va realitzar conjuntament amb la European Chernobyl Network i la Federación Nacaional de Acción Social con la Infancia Bielorrusa i dintre d’un cicle de xerrades per Europa.

No existeix cap plantilla remunerada. Tota la tasca està feta per voluntaris.Si vols col·laborar, només has de posar-te en contacte amb l’Associació.

La finalitat de l’Associació no és possible sense la teva col·laboració, per tant, mai ens cansarem de donar-te les gràcies.

Estem a la teva disposició per a qualsevol informació addicional que vulguis conèixer.

Darrera actualització de dimecres, 8 de gener de 2014 22:00  

Qui està en línia?

Tenim 15 visitants en línia

Associació de Collbató per a la Solidaritat G-62994942
Passeig de la Fumada, 8 08293 Collbató (Barcelona)