Associació de Collbató per a la Solidaritat, 13è aniversari

Organització No Governamental per al Desenvolupament amb el número de registre 583 de la Generalitat de Catalunya

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Notícies Necessitem voluntaris per a seguir amb la nostra tasca social

Necessitem voluntaris per a seguir amb la nostra tasca social

Correu electrònic Imprimeix PDF
15/12/2012 Fira de Nadal a Collabto15/12/2012 Fira de Nadal a Collbato
Ara fa un any, a començaments del 2012 mai ens hauríem imaginat que la tasca feta durant tot l'any hauria estat tant sol.licitada ni profitosa.
Sabent que vindrien temps difícils per a la nostra societat, des del principi ens vam posar a treballar per poder ajudar ràpidament i sense obstacles als més desafavorits que estan al nostre voltant.
Per aquest motiu vàrem mobilitzar als nostres veïns, coneguts i amics per a la recollida d'aliments, roba i joguines de segona mà.
Durant la fira de Nadal de Collbató, vàrem posar a l'abast de tots els productes recollits, perquè tothom pogués tenir un final d'any una mica més digne. La parada de l'associació a la fira de Nadal de Collbató ha estat tot un èxit.
Hem sabut recompensar als nostres socis amb una rifa de productes de primeríssima qualitat donats per Fundación Telefónica i cellers Joan Raventós Rosel, aquesta panera l'ha guanyat el nostre soci Sergi Berthet Colominas.

15/12/2012 Fira de Nadal a Collbató
Durant l'últim trimestre de l'any, hem tingut la confiança i el suport de la Collbatonina i 4000Peus que ens han fet donació de certes quantitats de diners.
També volem agrair, especialment, el suport que hem rebut de la Fundació Rogent, és una gran satisfacció per nosaltres poder utilitzar part de les seves instal·lacions per portar a terme d'una manera digna la nostra tasca social.
Això ens permetrà tenir un espai obert ple de productes solidaris perquè, totes aquelles persones que ho necessitin, puguin contactar amb nosaltres d'una manera més directa.
Necessitem voluntaris per a seguir amb la nostra tasca social.
Si creus que ens pots ajudar, pots posar-te en contacte amb qualsevol membre de la nostra junta.
Gràcies per ajudar-nos a ajudar!

 

Qui està en línia?

Tenim 28 visitants en línia

Associació de Collbató per a la Solidaritat G-62994942
Passeig de la Fumada, 8 08293 Collbató (Barcelona)