Associació de Collbató per a la Solidaritat, 13è aniversari

Organització No Governamental per al Desenvolupament amb el número de registre 583 de la Generalitat de Catalunya

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Notícies Conferència – Col·loqui Sr. Babenko - Director Adjunt Institut Belrad

Conferència – Col·loqui Sr. Babenko - Director Adjunt Institut Belrad

Correu electrònic Imprimeix PDF

Conferència – Col·loqui Sr. Babenko - Director Adjunt Institut Belrad

"Collbató per a la Solidaritat" continua treballant per difondre i no s'oblidin els efectes de Txernòbil i conèixer molt més de Fukushima.

Dintre d'un cicle de xerrades per Europa ens visitarà el proper 7 de juny el Sr. Vladimir Babenko, actualment és el director adjunt de l' Institut de Protecció Radiològica Belrad a Bielorússia on treballa des de 1993. Dirigeix el laboratori d'espectrometria. L' Institut Belrad va ser creat el 1990 per ajudar a les persones que viuen en zones molt contaminades a la regió de Txernòbil..

Vladimir Babenko ha fet conferencia arreu del món i ha estat a Japó per transmetre el coneixement que l' Institut ha acumulat més de dues dècades a les víctimes de la catàstrofe de Fukushima. (Web Institut Belrad: http://www.belrad-institute.org/ )

Aquest acte està organitzat conjuntament amb la “European Chernobyl Network” (ECN) i la “Federación Nacional de Acción Social con la Infancia Bielorrusa” (FEDASIB) i té el recolzament i reconeixement del Parlament Europeu. A Catalunya només és realitzarà aquesta xerrada a Collbató i una delegació dels conferenciants a l'Estat Espanyol seran rebuts al Congrés dels Diputats per la Comissió d'Exteriors.

Dissabte 7 de juny de 2014

Acte de Benvinguda Oficial a l'Ajuntament de Collbató

Lloc: Ajuntament de Collbató (Carrer Bonavista, 2)

Hora: 18:00 hores

Conferència – Col·loqui Sr. Babenko - Director Adjunt Institut Belrad:

Lloc: Casinet de Collbató (Passeig de Mansuet, 2)

Hora: 19:00 hores

Premis Solidaris Collbató

"Collbató per a la Solidaritat" continua treballant per difondre els valors solidaris i de cooperació. Per això posa en marxa els " Premis Solidaris Collbató".

L'objecte d'aquest Premis és reconèixer i destacar l'esforç i el compromís de les persones i entitats que desenvolupen la seva tasca en els àmbits de la inclusió i la cohesió social, la solidaritat, la cooperació, els drets humans, el treball social i el desenvolupament comunitari. Hi han les següents categories dels Premis Solidaris Collbató: Individual, Empresa, Entitat i Premi Especial.

L'acte d'entrega és realitzarà el proper Dissabte 7 de juny a les 21:30 hores al Casinet de Collbató amb un Piscolabis per a tothom.

 

Qui està en línia?

Tenim 23 visitants en línia

Associació de Collbató per a la Solidaritat G-62994942
Passeig de la Fumada, 8 08293 Collbató (Barcelona)