Associació de Collbató per a la Solidaritat, 13è aniversari

Organització No Governamental per al Desenvolupament amb el número de registre 583 de la Generalitat de Catalunya

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Notícies Consell de Ministres, divendres 22 de maig de 2009

Consell de Ministres, divendres 22 de maig de 2009

Correu electrònic Imprimeix PDF

El Consell de Ministres ha autoritzat la firma de l'Acord entre el Govern del Regne d'Espanya i el Govern de la República de Belarús sobre les condicions de la millora de la salut de menors nacionals de la República de Belarús al Regne d'Espanya, així com la seva aplicació provisional.
Aquest Acord bilateral és necessari per donar continuïtat i millorar els programes d'acolliment temporal de menors nacionals bielorussos a Espanya, que de manera satisfactòria s'han estat desenvolupant fins a l'actualitat i que sense la seva conclusió no seria possible portar-los a terme en el futur. Així mateix, ve a reforçar els compromisos assumits en altres instruments internacionals multilaterals actualment en vigor entre els dos països.
Els menors bielorussos que puguin acollir-se als programes d'estada temporal a Espanya viuen a la zona de contaminació radioactiva derivada de l'accident de la Central Nuclear de Txernóbil i pertanyen a la categoria de socialment vulnerables.
A més a més, detalla les diferents actuacions que s'han de portar a terme per a la preparació i la tramitació de la documentació necessària per al viatge dels menors bielorussos a Espanya; la participació i actuació de les autoritats dels dos països, així com de les entitats i associacions d'acolliment.
També es determina expressament que els programes d'estada de menors de la República de Belarús al Regne d'Espanya amb la finalitat de millorar salut no tenen relació amb els procediments d'adopció internacional.
 

Qui està en línia?

Tenim 53 visitants en línia

Associació de Collbató per a la Solidaritat G-62994942
Passeig de la Fumada, 8 08293 Collbató (Barcelona)