Associació de Collbató per a la Solidaritat, 13è aniversari

Organització No Governamental per al Desenvolupament amb el número de registre 583 de la Generalitat de Catalunya

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Notícies Consell de Ministres, divendres 17 de juliol de 2009

Consell de Ministres, divendres 17 de juliol de 2009

Correu electrònic Imprimeix PDF

El Consell de Ministres ha autoritzat la firma del protocol entre el Govern del Regne d'Espanya i el Govern de la República de Belarús pel qual s'hi introdueixen esmenes en l'Acord entre els dos països sobre les condicions de la millora de la salut i menors nacionals de Belarús Espanya d'1 de juny del 2009.

La firma de l'Acord bilateral citat, conseqüència de l'acollida a Espanya menors després de l'accident a la central nuclear de Chernobyl, era necessària per donar continuïtat i millorar els programes d'acollida temporal de menors nacionals bielorussos a Espanya que de manera satisfactòria s'han estat desenvolupant fins a l'actualitat. Els menors estan compresos entre set i catorze anys.

Les autoritats de la República de Belarús, accedint al que per part d'Espanya se'ls ha estat sol·licitant, han proposat la firma d'un Protocol modificatiu de l'esmentat Acord l'objecte d'ampliar l'edat per permetre que els menors bielorussos d'edats compreses entre set i divuit anys puguin participar en els referits programes.

A més, no s'estableix límit al nombre de sortides de menors, mentre que fins ara només era possible que com a màxim poguessin participar en tres programes.
 

Qui està en línia?

Tenim 52 visitants en línia

Associació de Collbató per a la Solidaritat G-62994942
Passeig de la Fumada, 8 08293 Collbató (Barcelona)